Meteen naar de content

Krijg 60% korting op geselecteerde artikelen!

🚚 Gratis Verzending op alle bestellingen boven €40

    Privacybeleid

    Dit privacy beleid beschrijft hoe wij uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en openbaar maken wanneer u de website bezoekt of een aankoop doet.

    VERZAMELEN VAN PERSOONLIJKE INFORMATIE

    Wanneer u de Site bezoekt, verzamelen wij bepaalde informatie over uw apparaat, uw interactie met de Site, en informatie die nodig is om uw aankopen te verwerken. Wij kunnen ook aanvullende informatie verzamelen als u contact met ons opneemt voor klantenondersteuning. In dit Privacy beleid verwijzen wij naar alle informatie die een individu uniek kan identificeren (inclusief de informatie hieronder) als "Persoonlijke Informatie". Zie de lijst hieronder voor meer informatie over welke persoonlijke informatie wij verzamelen en waarom

    APPARAAT INFORMATIE

    - Voorbeelden van verzamelde persoonlijke informatie: browserversie, IP-adres, tijdzone, cookie-informatie, bekeken pagina's of producten, zoektermen en hoe u omgaat met de Site

    - Doel van gegevensverzameling: om de Site nauwkeurig voor u te laden en om uw gebruik van de Site te analyseren om deze te optimaliseren

    - Bron van gegevensverzameling: Automatisch verzameld wanneer u onze Site gebruikt met behulp van cookies.

    Openbaarmaking van informatie voor zakelijke doeleinden: gedeeld met onze gegevensverwerker, het Shopify-platform.

    BESTEL INFORMATIE

    Voorbeelden van verzamelde persoonlijke informatie: naam, factuuradres, verzendadres, betalingsinformatie, e-mailadres en telefoonnummer.

    Doel van de gegevensverzameling: om producten of diensten aan u te leveren ter uitvoering van ons contract, om betalingsinformatie te verwerken, om de verzending te regelen en u orderbevestigingen te sturen, om met u te communiceren, om onze bestellingen te screenen op potentiële risico's of fraude en, indien in overeenstemming met de voorkeuren die u met ons hebt gedeeld, om u informatie of reclame over onze producten of diensten te sturen.

    Bron van gegevensverzameling: bij u verzameld.

    Openbaarmaking voor zakelijke doeleinden: gedeeld met onze Shopify-verwerker.

    KLANTENSERVICE INFORMATIE

    Voorbeelden van verzamelde persoonlijke informatie: Voornaam, Achternaam, Bestelnummer, Adres

    Doel van de verzameling: een efficiënte dienstverlening aan de klant

    Bron van verzameling: alle verzamelde informatie werd door de klant verstrekt bij het plaatsen van een bestelling

    NIET-LETTERS:

    De Site is niet bedoeld voor personen onder de leeftijd van 18 jaar. Wij verzamelen opzettelijk geen persoonlijke informatie van kinderen. Als u een ouder of voogd bent en meent dat uw kind ons Persoonlijke Gegevens heeft verstrekt, neem dan contact met ons op via het onderstaande adres om verwijdering aan te vragen.

    HET DELEN VAN PERSOONLIJKE INFORMATIE

    Wij delen uw Persoonsgegevens met dienstverleners om ons te helpen bij het verlenen van onze diensten en het nakomen van onze overeenkomsten met u zoals hierboven beschreven. Bijvoorbeeld: Wij gebruiken Shopify om onze online winkel te onderhouden. U kunt hier meer lezen over hoe Shopify uw Persoonsgegevens gebruikt: https://www.shopify.com/legal/privacy. Wij kunnen uw Persoonlijke Informatie delen om te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, in antwoord op dagvaardingen, huiszoekingsbevelen of andere wettige verzoeken om informatie die wij ontvangen, of om onze rechten te beschermen.

    GEDRAGSGERICHTE RECLAME

    Zoals hierboven beschreven, gebruiken wij uw Persoonsgegevens om u gerichte reclame of marketingberichten te sturen waarvan wij denken dat ze voor u interessant kunnen zijn. Bijvoorbeeld:

    Wij gebruiken Google Analytics om ons te helpen begrijpen hoe onze klanten de Site gebruiken. Meer informatie over hoe Google uw persoonlijke gegevens gebruikt, vindt u hier: https://policies.google.com/privacy?hl=en.Możesz kunt u zich hier ook afmelden voor Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

    Wij delen informatie met onze reclamepartners over uw gebruik van de Site, aankopen die u doet en interacties met onze advertenties op andere websites. Wij verzamelen en delen sommige van deze gegevens rechtstreeks met onze reclamepartners, en in sommige gevallen via cookies of andere soortgelijke technologieën (waarvoor u, afhankelijk van uw locatie, toestemming kunt geven).

    Voor meer informatie over hoe gerichte reclame werkt, kunt u de educatieve website van het Network Advertising Initiative ("NAI") bezoeken op http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

    U kunt zich afmelden voor gerichte reclame door:

    https://www.facebook.com/settings/?tab=ads https://www.google.com/settings/ads/anonymous https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

    Bovendien kunt u zich voor sommige van deze diensten afmelden door de afmeldingsportal van Digital Advertising Alliance te bezoeken op: http://optout.aboutads.info

    GEBRUIK VAN PERSOONLIJKE INFORMATIE

    Wij gebruiken uw persoonsgegevens om onze diensten aan u te verlenen, waaronder: het te koop aanbieden van producten, het verwerken van betalingen, het verzenden en afhandelen van uw bestelling, en u op de hoogte te houden van nieuwe producten, diensten en aanbiedingen.

    RECHTSGRONDSLAG

    In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming ("GDPR"), verwerken wij, als u inwoner bent van de Europese Economische Ruimte ("EER"), uw persoonsgegevens op basis van de volgende rechtsgrondslagen

    - Jouw toestemming

    - De uitvoering van een contract tussen u en de Site;

    - Overeenstemming met onze wettelijke verplichtingen;

    - Overeenstemming met onze wettelijke verplichtingen;

    - Om een taak uit te voeren in het algemeen belang Voor onze legitieme belangen die niet zwaarder wegen dan uw fundamentele rechten en vrijheden.

    VERHUUR

    Wanneer u een bestelling plaatst via de Site, bewaren wij uw Persoonlijke Informatie voor onze administratie, tenzij en totdat u ons verzoekt die informatie te verwijderen. Zie het gedeelte "Uw rechten" hieronder voor meer informatie over uw recht op wissen.

    AUTOMATISCHE BESLUITVORMING

    Indien u ingezetene bent van de EER, hebt u het recht bezwaar te maken tegen verwerking die uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde besluitvorming (waaronder profilering), wanneer dergelijke besluitvorming rechtsgevolgen voor u heeft of anderszins ingrijpende gevolgen voor u heeft.

    Wij houden ons bezig met volledig geautomatiseerde besluitvorming die een wettelijk of anderszins significant effect heeft, met gebruikmaking van klantgegevens.

    Onze Shopify-verwerker maakt gebruik van beperkte geautomatiseerde besluitvorming om fraude te voorkomen die geen juridische of andere significante gevolgen voor u heeft.

    Diensten die elementen van geautomatiseerde besluitvorming bevatten, zijn onder meer:

    UW RECHTEN:

    GDPR

    Als u een ingezetene bent van de EER, hebt u het recht op toegang tot uw persoonsgegevens die wij bewaren, om deze over te dragen naar een nieuwe dienst en om te verzoeken dat uw persoonsgegevens worden gecorrigeerd, bijgewerkt of verwijderd. Indien u deze rechten wenst uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

    Uw Persoonsgegevens zullen aanvankelijk in Ierland worden verwerkt en vervolgens buiten Europa worden overgebracht voor opslag en verdere verwerking, onder meer in Canada en de Verenigde Staten. Voor meer informatie over GDPR-naleving van gegevensoverdracht, zie de Shopify GDPR Whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

    COOKIES PLAATSEN

    Een cookie is een kleine hoeveelheid informatie die naar uw computer of apparaat wordt gedownload wanneer u onze Site bezoekt. Wij gebruiken een verscheidenheid aan cookies, waaronder functionele, prestatie-, reclame- en social media- of inhoudscookies. Cookies verbeteren uw surfervaring door de Site in staat te stellen uw acties en voorkeuren te onthouden (zoals inloggen en regioselectie). Dit betekent dat u deze informatie niet telkens opnieuw hoeft in te voeren wanneer u terugkeert naar de site of van de ene pagina naar de andere gaat. Cookies verschaffen ook informatie over hoe u de site gebruikt, bijvoorbeeld of u een eerste bezoeker bent of een frequente bezoeker.

    Wij gebruiken de volgende cookies om het gebruik van onze Website en de diensten die wij aanbieden te optimaliseren.

    COOKIES DIE NOODZAKELIJK ZIJN VOOR DE GOEDE WERKING VAN DE SITE:

    Naam Functie

    _ab Gebruikt in verband met toegang tot Admin.

    _secure_session_id Wordt gebruikt in verband met navigatie door de winkel.

    cart Wordt gebruikt in verband met een winkelwagentje.

    cart_sig Gebruikt in combinatie met checkout.

    cart_ts Wordt gebruikt in combinatie met een kassa.

    checkout_token Wordt gebruikt in combinatie met checkout.

    geheim Gebruikt in combinatie met afrekenen.

    secure_customer_sig Wordt gebruikt in combinatie met klantenlogin.

    storefront_digest Wordt gebruikt in verband met het inloggen van klanten.

    _shopify_u Gebruikt in verband met het vergemakkelijken van het bijwerken van klantenrekeninginformatie.

    RAPPORTEN EN ANALYSE

    Naam Functie

    _tracking_consent Tracking voorkeuren.

    _landing_page Landingspagina's traceren.

    _orig_referrer Landingspagina's volgen.

    _s Shopify analytics.

    _shopify_fs Shopify analytics.

    _shopify_s Shopify analytics.

    _shopify_sa_p Shopify analytics over marketing I targeting.

    _shopify_sa_t Shopify analytics voor marketing EN targeting

    _shopify_y Shopify analytics.

    _y Shopify analytics.

    Hoe lang een cookie op uw computer of mobiele apparaat blijft, hangt af van de vraag of het een "persistent" of een "session" cookie is. Sessiecookies blijven bestaan totdat u de site volledig hebt bezocht, terwijl permanente cookies blijven bestaan totdat ze verlopen of worden verwijderd. De meeste van de door ons gebruikte cookies zijn persistent en vervallen tussen 30 minuten en twee jaar nadat ze naar uw apparaat zijn gedownload.

    U kunt cookies op verschillende manieren controleren en beheren. Wij wijzen u erop dat het verwijderen of blokkeren van cookies uw gebruikservaring nadelig kan beïnvloeden en dat sommige delen van onze website mogelijk niet volledig toegankelijk zijn.

    De meeste browsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt kiezen of u ze al dan niet wilt accepteren via de instellingen van uw browser, die vaak te vinden zijn in het menu "Extra" of "Voorkeuren" van uw browser. Meer informatie over hoe u uw browserinstellingen kunt wijzigen om cookies te beheren of te filteren, vindt u in het helpbestand van uw browser of op sites zoals www.allaboutcookies.org.

    Bovendien kunt u er rekening mee houden dat het blokkeren van cookies niet volledig kan voorkomen dat u informatie deelt met derden, zoals onze reclamepartners. Om uw rechten uit te oefenen of u af te melden voor bepaald gebruik van uw informatie door deze sites, volgt u de instructies in de rubriek "Gedragsreclame" hierboven.

    "NIET TRACKEN"

    Aangezien er in de sector geen uniforme interpretatie bestaat van hoe te reageren op "Do Not Track"-signalen, wijzigen wij onze praktijken inzake gegevensverzameling en -gebruik niet wanneer wij een dergelijk signaal van een browser detecteren.

    TEKST MARKETING TERMEN

    Wij maken gebruik van een sms-platform waarop de volgende voorwaarden van toepassing zijn. Door in te stemmen met onze tekst marketing en kennisgevingen, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Door het invoeren van uw telefoonnummer bij het afrekenen en het initiëren van een aankoop, het aanmelden via ons inschrijfformulier of trefwoord, stemt u ermee in dat wij u SMS-berichten (met betrekking tot uw bestelling, met inbegrip van verlaten winkelwagen herinneringen) en SMS-marketing aanbiedingen sturen. U erkent dat toestemming geen voorwaarde is voor het doen van een aankoop. Uw telefoonnummer, naam en aankoopinformatie zullen worden gedeeld met ons SMS-platform "SMSBump Inc, een bedrijf gevestigd in Sofia, Bulgarije, EU". Deze gegevens zullen worden gebruikt om u gepersonaliseerde marketingberichten en kennisgevingen te sturen. Bij het verzenden van SMS-berichten wordt uw telefoonnummer doorgegeven aan de SMS-operator om de SMS-aflevering te verwerken. Als u geen sms-marketing en -berichten meer wenst te ontvangen, gelieve dan STOP te antwoorden op elk mobiel bericht dat wij u sturen of gebruik te maken van de "opt-out"-link die wij in elk van onze berichten hebben vermeld. U begrijpt en stemt ermee in dat alternatieve afmeldingsmethoden, zoals het gebruik van alternatieve woorden of verzoeken, niet worden beschouwd als redelijke manieren om u af te melden. Bericht- en datatarieven kunnen van toepassing zijn. Als u vragen hebt, sms dan "HELP" naar het nummer waarop u het bericht hebt ontvangen. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Indien u wenst te annuleren, gelieve de bovenstaande procedures te volgen.

    WIJZIGINGEN
     
    Wij kunnen dit Privacy beleid van tijd tot tijd bijwerken om bijvoorbeeld wijzigingen in onze praktijken of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen bij te werken.

    CONTACT

    Voor meer informatie over onze privacypraktijken, indien u vragen hebt of indien u een klacht wenst in te dienen, kunt u contact met ons opnemen per e-mail op support@tienzo.nl of per post via de hieronder vermelde gegevens:

    Indien u niet tevreden bent met ons antwoord op uw klacht, hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), uw gegevensbeschermingsautoriteit.

    Efficiënte verzending

    Veilige betalingen

    Klantenservice 7 dagen per week

    Handig retourneren